Kaugolümpiaadid. BChC teise vooru tulemused ja kolmanda vooru ülesanded

Balti Keemia Võistlus BChC on üks võimalikest nn. kaugolümpiaadidest ja konkursitest. Kaugolümpiaade korraldatakse nii rahvusvahelise keemiaolümpiaadi ettevalmistustsükli osana (näiteks Argentiinas, Kanadas, Balti maades), rahvuslike olümpiaadide etapina (Saksamaal, Taanis, Tšehhis, Slovakkias) kui ka iseseisav võistlusena (Venemaal).

Kasutades võimalust, õnnitleme Lona-Liisa Sutti, kes julgelt võttis osa kaugolümpiaadist “Интер-Химик-Юниор” ning edukalt lahendas läbi väga nupukad, rasked ja ka huvitavad ülesanded.

On olemas ka nii nimetatud online-võistlused. Sellel suvel viidi  Inglismaal läbi internetis toimuv testi-moodi võistlust. Itaalias aga tehakse seda aastast aastasse. Tõenäoliselt Teil ei ole võimalik osaleda teiste riigide rahvuslikes võistlustes. Kuid Te võite neid ülesandeid läbitöötades valmistuda ette Eesti olümpiaadideks. Peale selle on teil väga hea võimalus osaleda Balti Keemia Võistluse (BChC) neljandas voorus, mis toimub reaalajas veebis.

BChC jätkub nüüd kolmanda vooruga, mille ülesanded on juba üleslaaditud. Eelmise vooru tööd on hinnatud ja tulemused on teada. Täname kõiki, kes osalesid!