Kutsume kõiki osalema online olümpiaadis

logo Online Olümpiaad

Lugupeetud noored keemikud, nende õpetajad ja vanemad. Meil on rõõm tutvustada teile online olümpiaadi. 12. märtsil kell 15.00 avatakse lahendamiseks selle aasta lõppvooru 11. klassi ülesannete komplekt. Lahendamis aeg lõppeb kell 21.00. Online olümpiaadis osalemine on vabatahtlik; teie nimi ilmubtulemuste tabelis ainult teie soovil ning lahenduste vormistamine nõuab teilt paari lihtsa ja tasuta programmide kasutamise oskust.

Sellel aastal on esitatud 11. klassi komplekt. Kui me saame piisavalt tagasisidet, hakkame tulevikus online-olümpiaade edasi arendama. Proovimiseks leheküljel www.olunet.org on avatud eelmise aasta 11. klassi komplekt.

Ootame teie osalemist ja soovime edu!

M.Sc. Vladislav Ivanistsev ja M.Sc. Stanislav Tomingas

N.B! All on toodud video-juhendid, kuidas registreeruda ja vastuseid sisestada ning salvestada.

Registreerimine

Registreerimine on lihtne. Tuleb välja mõelda Kasutajanimi ja Parool ning kirjutada e-maili aadress. Esimese sisselogimisega saadetakse teile postkasti tervituskiri.

Olümpiaadi viide asub peamenüüs. Kasutajaprofiilis, mille viide ilmub ülemisel paneelil, palume trükiga teie täeilik nimi.

Vastuste sisestamine

Vastuse trükkimisel võib kasutada xml-märkamise keelt. Teie ei pea seda kasutama.

Valemid tuleb luua ValemiRedaktoris, sealt kopeerida kood ja sisestada kood vastava vastuse lahtrisse. Soovitan tasuta Formulator Weaver redaktori ja BKChem (kasutage v14.0) joonistamise programmi.

Formulator Weaver-is tuleb seaded muuta. Allpool joonistel on näidatud õiged seaded.

Formulator Weaver seaded

Sisestamisel salvestage vastus. Te saate suhelda ja küsida Vladislavi kasutades chati www.olunet.org leheküljel. Tagasiside on oodatud – vastav lehter on vasakmenüüs.