Online võistlused

Paljud õpilased ootavad Balti keemia võistluse tulemusi. Hetkel kontrollitakse veel kolmanda vooru töid. BChC-leheküljel on kättesaadavad neljanda vooru online-testi õiged vastused. Rõõm teatada, et nii online-test kui ka online-olümpiaad möödusid edukalt.

Selliseid võistlusi korraldakse maailmas veel väga vähe. Kuid tulevikus muutuvad kõik kaugvõistlused: nii interneetis kui veel posti teel läbi viidavad üha interaktiivsemateks ja hakavad toimuma reaalajas – online. Mõnedest kaugolümpiaadidest on kirjutatud meie blogil. Lisaks sellele pöörame Teie tähelepanu võistlusele “Nanotehnoloogia IV internet olüpiaad” (IV Интернет – олимпиада по нанотехнологиям), mida korraldavad Venemaa juhivad ülikoolid ning toetavad suurfirmad.

1 thought on “Online võistlused

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.